پاور بانک


پاور بانک یا شارژر همراه

پاور بانک ها که به آنها شارژر همراه نیز می‌گویند، یکی از پرکاربردترین وسایلی هستند که می‌توانند در سفر، گشت‌وگذار و به صورت کلی هر زمان که به منبع برق دسترسی ندارید، بهترین همراه برای شما باشند. در حال حاضر، صدها برند در زمینه تولید انواع پاوربانک فعالیت داشته و آنها را در مدل‌های مختلف با ویژگی‌های بسیار متفاوت در اختیار کاربران قرار می‌دهند. سامسونگ، شیائومی، انکر، هواوی، اپل و ... از بزرگترین تولیدکننده‌های پاوربانک در جهان به حساب می‌آیند. به علاوه، از پاور بانک فست شارژ تا پاور بانک ۱۰۰۰۰ و خورشیدی، امروزه می‌توان نمونه‌های بسیار مختلفی از این محصولات را در بازار پیدا کرد.

طراحی و کیفیت ساخت پاور بانک

بسته به اینکه سراغ کدام‌یک از انواع پاور بانک بروید، این محصولات با شکل‌ها و اندازه‌های مختلف و همچنین متریال بسیار متفاوت تولید می‌شوند. به صورت کلی، در تولید بیشتر این محصولات از ترکیباتی مانند پلاستیک فشرده و پلی‌کربنات استفاده شده و ویژگی مقاومت در برابر حریق هم برای آنها در نظر گرفته می‌شود تا دستگاه، بیش از حد داغ نکند. با این حال، کاربران می‌توانند شارژرهای همراه آلومینیومی را هم در بازار پیدا کرده و تهیه کنند.

مسئله دیگری که این محصولات را از همدیگر متمایز می‌کند، سرعت شارژ آنهاست. بسیاری از محصولاتی که در گذشته عرضه می‌شدند، سرعت شارژ پایین یا متوسطی داشتند؛ ولی با فراگیر شدن فناوری شارژ سریع، محصولات برندهای معتبر حالا می‌توانند تلفن هوشمند شما را با سرعت‌های بالاتر نیز شارژ کنند. تعداد پورت‌های خروجی، نشانگر وضعیت شارژ، کابل شارژر همراه آن و ... از دیگر ویژگی‌هایی هستند که ظاهر این محصولات را از یکدیگر متفاوت می‌کنند.

انواع پاور بانک

پاوربانک‌ها در مدل‌های بسیار مختلف با ویژگی‌های متفاوت به فروش می‌رسند. به علاوه، بسیاری از برندها با در نظر گرفتن اسامی خاص تلاش می‌کنند تا محصول خود را از دیگر مدل‌های شارژر همراه موجود در بازار متمایز کنند. با این وجود، پیش از خرید پاور بانک بهتر است نگاهی به انواع این محصولات داشته باشیم:

پاوربانک 10000    پاوربانک 20000    پاوربانک 30000    پاوربانک 40000    پاوربانک 50000    پاوربانک فست شارژ    پاوربانک بی سیم    پاوربانک اپل    پاوربانک لپ تاپ    پاوربانک خورشیدی

مدل استاندارد

این محصولات، همان نسخه استاندارد پاوربانک ها هستند که سال‌هاست توسط شرکت‌های مختلف به فروش می‌رسند. برای استفاده از این شارژرها حتما باید از کابل استفاده کنید. پاوربانک شیائومی Redmi PB200LZM و پاوربانک باسئوس Bipow PPDML-J01 از جمله همین محصولات هستند.

پاور بانک وایرلس

با اضافه شدن قابلیت شارژ بدون سیم به تلفن‌های هوشمند، پاور بانک های وایرلس هم چند سالی هست که در حال عرضه در بازار هستند؛ این محصولات می‌توانند گوشی یا دستگاه مورد نظر را به صورت بی‌سیم، شارژ کنند. پاوربانک وایرلس سامسونگ EB-U1200 و باسئوس Magnetic Wireless PPCX0101 را می‌توان دو نمونه پرفروش از این دسته دانست.

پاور بانک خورشیدی

نوع جدیدتری از این شارژرهای همراه که برندهای کمتری در زمینه تولید آنها فعالیت دارند، شارژرهای همراه خورشیدی هستند. این محصولات، به پنلی خورشیدی بر روی خود مجهز شده‌اند و برای شارژ، نیازی به منبع برق ندارند؛ همچنین بسته به مدل می‌توانند دستگاه هوشمند شما را به صورت سیمی یا بی‌سیم، شارژ کنند. راو پاور RP-PB003 یکی از پرفروش‌ترین نمونه‌های پاوربانک خورشیدی است.

قیمت پاور بانک

قیمت پاوربانک به فاکتورهای زیادی بستگی دارد که در میان آنها، ظرفیت و سرعت شارژ را می‌توان از مهم‌ترین موارد دانست؛ به صورت کلی، قیمت پاور بانک 20000 در مقایسه با مدل‌های 5 هزار و 10 هزار، به مراتب بیشتر خواهد بود.

هرچقدر کیفیت ساخت و قابلیت‌های یک پاور بانک بیشتر باشد، قیمت نهایی آن نیز بالاتر می‌رود. محصولات برندهای مطرح مانند سامسونگ، انکر و ... به خاطر همین کیفیت بالاتر، معمولا گران‌تر نیز هستند. افزون بر این، بسته به برند و مدلی که دستگاه دارد، وجود چیزهای دیگری مثل نشانگر LED، نمایشگر دیجیتالی، تعداد پورت‌های خروجی بیشتر، شارژ هوشمند، شارژ بی‌سیم و ... می‌توانند قیمت پاور بانک را افزایش دهند.

مسئله مهم دیگری که قیمت پاور بانک را دست‌خوش تغییر می‌کند، نوسانات نرخ ارز است؛ از آنجایی که این محصولات معمولا در خارج از کشور تولید می‌شوند، هرگونه تغییر در نرخ ارز یا هزینه‌های گمرکی، ارسال و ... می‌تواند قیمت نهایی را تغییر دهد.

خرید پاور بانک

کاربرانی که برای خرید پاوربانک در حال برنامه‌ریزی هستند، بهتر است بدانند که این محصولات توسط بسیاری از برندهای بزرگ هم به فروش می‌رسند و همین مسئله باعث شده تا مدل‌های کپی از آنها، به‌وفور در بازار عرضه شود؛ این مسئله بیشتر در مورد پاوربانک‌های شرکت‌هایی مانند شیائومی و سامسونگ که طرفداران بیشتری دارند، دیده می‌شود. به همین جهت، بهتر است سراغ مجموعه‌های معتبری بروید که در زمینه فروش پاور بانک و سایر لوازم جانبی فعالیت داشته و محصولات مختلف را با تضمین اصالت و سلامت، در اختیارتان قرار دهند.

در حال حاضر، این فروشگاه به عنوان یکی از چند فروشگاه آنلاین برتر و بزرگ کشور شناخته شده و تنوعی بی‌نظیر از محصولات را در دسته‌های مختلف در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این فروشگاه پاوربانک های برندهای معتبری مانند سامسونگ، شیائومی، انکر، انرجایزر، راو پاور، پاورولوجی و ... را با تضمین اصالت به فروش می‌رساند تا تجربه‌ای عالی از خرید برای تمام کاربران رقم بخورد.

اگر به دنبال کمترین قیمت پاور بانک 20000، پاور بانک ۱۰۰۰۰ و ... هستید، احتمالا جایی بهتر از این فروشگاه اینترنتی را پیدا نخواهید کرد. به علاوه، در صورتی که در هر مرحله از خرید به مشاوره و راهنمایی نیاز داشتید، کارشناسان این مجموعه در تمام ساعات شبانه‌روز در خدمت شما خواهند بود.

بهترین پاور بانک فست شارژ کدام است؟

باسئوس Amblight و انکر PowerCore III A1247 از محصولات پرفروش با شارژ سریع هستند.

پرفروش‌ترین مدل‌های پاور بانک

شیائومی Redmi PB200LZM ظرفیت 20000 و شیائومی Redmi PB100LZM ظرفیت 10000 از پرفروش‌ترین‌ها هستند.

محصول به لیست علاقه مندی ها اضافه شد
محصول به لیست مقایسه اضافه شد